רגל שמאלית נפוחה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

30/01/2010 | 07:34 | מאת: בלה

אני סובלת מכאבים בצוואר של עמוד השידרה מזה זמן רב. לפני כחודשיים גם התחלתי לסבול מכאבים חזקים ברגל שמאל המקרין מלמעלה. כשהלכתי למדוד מגפיים נדהמתי לגלות שרגל שמאלית יותר גדולה, מאחר והמגף לא נכנס. ז"א שכל הרגל נפוחה וכלל לא ידעתי על כך. מה עלי לעשות ואיזה בדיקות לבצע ואם זו מחלה קשה?

לא ברור לי וכנראה גם לך ממתי הרגל נפוחה. בכל אופן ממליץ לעבור בדיקת דופלקס של מערכת ורידי הרגלים בשאלה של פקקת או אי ספיקת ורידים שטחיים ועמוקים.

מנהל פורום ורידים וכלי דם