קריש דם בוריד ברגל

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

31/01/2010 | 09:53 | מאת: מאיה

בעקבות כאבים בשוק הופנתי לאולטרסאונד בו מצאו קריש דם בוריד שטחי. מאז עברו הכאבים לחלוטין (אכן אמרו שזה פשוט יעבור). האם זה אומר שהקריש התפרק/ התמוסס ואני יכולה לחזור לשגרה? אני יכולה לחזור להתאמן במכון הכושר כרגיל?

ייתכן שהקריש התמוסס והתפרק אולם הסיבה להיווצרותו קרוב לודאי עדיין קיימת ויכולה להיות או נטייה לקרישיות יתר, ולכן ממליץ על ביצוע בדיקת דם לטרומבופיליה, או אי ספיקת ורידים ולכן ממליץ שתעברי דופלקס ורידי רגלים.

מנהל פורום ורידים וכלי דם