תסחיף ריאה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

31/01/2010 | 21:41 | מאת: סיגל

ד"ר גלילי שלום,\אבקש את חוות דעתך לגבי בעלי שאובחן כסובל מתסחיף ריאתי, מאושפז כרגע בבי"ח מסויים, האם יש סכנה להעבירו לבי"ח אחר, מרכזי יותר? מהם סיכויי היעלמות הקריש?

תסחיף לריאה יכול להתבטא החל מכאב קל חולף וכלה במוות פתאומי. כמובן שעל מנת לענות על השאלה האם ניתן לנייד את בעלך חיוני לדעת מה מצבו כרגע, האם מונשם, האם בקוצר נשימה , האם יש ירידה בלחץ הדם, האם יש ביטוי לתסחיף בבדיקות הגאזים בדם וכדומה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם