כפות רגליים קרות לחולה טקיאסו

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

09/02/2010 | 09:06 | מאת: עופרה

לפני כ-4 שנים אובחנתי כחולה במחלת טקייס בעקבות הצרות בעורק התת ברחי. ומאז אניבמעקב ומטופלת בפרידנזון מטטרוקסט,והבדיקות דם שעשתי לא מראות שקיימת התפרצות של המחלה. לאחרונה אני מרגישה שכפות הרגליים מאוד קרות ובאצבע אחד החלה להיתפתח פצע.אבקש לדעת מהי הסיבה לרגליים קרות כשכל בדיקות הדם שעשית לפני יומיים היו תקינות ואין בעיית סוכרת. אבקש לדעת מה יכולה להיות הסיבה לתופעה.תודה מראש.

ממליץ שתעברי בדיקת דופלר עורקי רגלים בשאלה של הפרעה לאספקת הדם בעורקים. כמו כן ממליץ שתפני בהקדם האפשרי לבדיקת מומחה לכלי דם.

מנהל פורום ורידים וכלי דם