הערכות לטיסה ארוכה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

10/02/2010 | 13:30 | מאת: מיקה

לאחר טיסה ארוכה נוצרו שטפי דם נרחבים בחלק התחתון של הרגלים .עליי לציין כי איני סובלת מורידים ברגלים או מבעיות של קרישתיות. בעוד זמן קצר אני חוזרת לארץ בטיסה ארוכה (16 שעות) שאלתי היא כיצד עליי להיערך לקראתה על מנת למנוע את שטפי הדם.

ממליץ על גרבים אלסטיים לפני הטיסה עד גבה הברך וכן במהלך הטיסה כל מס' דקות להזיז את כפות הרגלים 10 פעמים ולהשתדל לזוז במטוס כל חצי שעה במידה ומתאפשר. ממליץ לפנות לאחר מכן לבדיקת רופא. לבצע גם דופלקס ורידי רגלים בשאלה של אי ספיקת ורידים למרות שאינך רואה ורידים חצוניים.

מנהל פורום ורידים וכלי דם