כאבי ראש..

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

14/02/2010 | 12:59 | מאת: שיר

שלום,אני בת 18 ומזה כבר חצי שנה אני סובלת מכאבי ראש מתמשכים שלא עוברים .. הכאב הוא בשני צידי הראש כלומר ברכות .. עשיתי את כל הבדיקות האפשריות הייתי אצל ניאורולוג עשיתי בדיקות דם ולחץ דם והכל בסדר ב"ה..ביקשתי מהרופאת משפחה לעשות צילום והיא אומרת שאין צורך..זה מפריע לי לאורך החיים ומכניס ממש לדיכאון הכאבים ממש חזקים ויש לי כל מיני מחשבות ממה זה יכול להיות חוץ מהכאבים הכל תקין ואני באמת כבר לא יודעת מה לעשות..יש לך עצה? תודה:]

ממליץ שרופאת המשפחה תפנה אותך למרפאת כאב באחד מבתי החולים, שם יש לקוות יעזרו לך

מנהל פורום ורידים וכלי דם