זרימת דם לקויה ברגליים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

16/02/2010 | 16:01 | מאת: מאיה

שלום יש לי הרגשה שזרימת הדם ברגליים שלי לקויה. רקדתי הרבה שנים בעברי אך כעת כבר כמה שנים שלא כל כך. אני בת 25 ועושה פעילות גופנית באופן סדיר. כבר שנתיים שלוש שאני מרגישה חולשה ברגליים, לעיתים די קרובות רגליי נרדמות באמצע הלילה ואני מתעוררת בכאב (לפעמים פשוט מתעוררת בבוקר עם רגליים רדומות לחלוטין וכואבות נורא), לעיתים קרובות נתפסים לי שרירי כף הרגל (אפילו מנעילת נעליים)- דבר שלא היה קורה בכלל עד לפני שנתיים בערך, כפות רגליי קרות לעיתים קרובות, ובשנה האחרונה אף הופיעו לי גבשושיות צלוליטיס בירכיים. רופא המשפחה הפנה אותי לבדיקות דם שלא העלו משהו מדאיג ולכן טען שאין בעיה. ברצוני לדעת, האם הסימנים שתיארתי אמורים להדליק אצלי נורה אדומה(אגב, מאז ומתמיד היה לי לחץ דם נמוך). לאיזה סוג של רופא פונים עם בעיה כזו? תודה רבה מאיה

למרות שמה שאת מספרת מאד מטריד אותך, לא ברור לי האם יש בכך משמעות רפואית מדאיגה. ממליץ שתפני לבדיקת רופא כלי דם ואח''כ לבדיקת אורטופד

מנהל פורום ורידים וכלי דם