הירדמות אצבעות כף היד

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

16/02/2010 | 16:07 | מאת: מאיה

שלום לפני כחודש חזרתי בטיסה מארה"ב לארץ כשבמהלך הטיסה התחלתי לחוש נמלולים ועמעום תחושה בזרת וקמיצת יד ימין, מהאצבע ועד פרק כף היד.הנחתי שזה בשל הטיסה הארוכה והתעלמתי מזה. אולם, תחושה זו לא ממש נפסקה מאז... זה נחלש ומתחזק, בא והולך... אבל כבר פחות או יותר חודש שהאצבעות מרגישות רדומות במידת מה. אשמח להמלצה האם ומה כדאי לעשות בעניין תודה מאיה

מדובר על לחץ על העצב לאצבעות אלה [העצב האולנרי]. ממליץ שתפנה לבדיקת אורטפד

מנהל פורום ורידים וכלי דם