בצקת ברגליים?

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

01/03/2010 | 23:27 | מאת: רונית

שלום רב, אני בת 25. בחודשים האחרונים ובעיקר בשבועות האחרונים, החלו להופיע לי מעין "גושים" בשתי הירכיים הקדמיות, מהברך ומעלה, כאשר אני עומדת. זה נראה כמו צלוליט, אבל קצת יותר בצקתי. ממש כמו גושי שומן כאלו. לא נראה לי שזה אופייני לגילי... האם יתכן ומדובר בבעיה רפואית או שמא מדובר בדבר קוסמטי בלבד? האם יתכן שדבר כזה מופיע בכזו פתאומית בגילי? האם יש לכך טיפול? אני מאד מוטרדת מהמצב שכן זה נראה מאד לא אסתטי.. אודה על תשובתכם.. תודה

ייתכן שמדובר במצבורי שומן וייתכן שמדובר בבעיה אחרת כגון בעיית ורידים . ממליץ להתייעץ עם פלסטיקאי ובמקביל לבצע דופלקס ורידי רגלים.

מנהל פורום ורידים וכלי דם