ורידים כחולים לאחר שימוש בקרם

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

05/03/2010 | 15:37 | מאת: גלי

ד"ר גלילי שלום אני בת 23, משתמשת מזה מס' חודשים בקרם הזנה לתקופת ההריון ולאחר לידה, שמיועד לתת גמישות לעור ורכות, על מנת לסייע במניעת סימני מתיחה לאחר הלידה ובטשטוש סימני מתיחה קיימים. אינני בהריון אך יש לי את הסימנים הנ"ל כיוון שעליתי במשקל באופן דרסטי. בכל אופן, מרחתי היום את הקרם באזורים מסוימים בגוף. מיד אחרי שמרחתי את הקרם הופיעו ורידים כחולים מאד בזרועות-בדיוק באותו מקום שמרחתי. חשוב לציין כי מרחתי את הגוף באזורים: בטן, חזה ושם לא הופיעו הורידים. אשמח לתגובתך בנושא, שבת שלום גלי

איני מכיר תגובה דומה לקרם אולם ייתכן שקיים מרכיב באותו הקרם שגורם להרחבת כלי דם כך שהורידים נראים לעין. אם זה כך, המצב צפוי להשתפר לאחר שהתגובה לקרם תחלוף.

מנהל פורום ורידים וכלי דם