מחלת כלי דם קטנים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

07/03/2010 | 12:37 | מאת: גלי

שלום אני בחורה בת 43 הייתי בריאה בדר"כ עד ליפני אירוע זה של כאב חד בקודקוד הראש ולאחר מכן הירדמות פלג גוף שמאל וחולשות כבר עברו שנתים מאז ואני עדיין עים חולשות קושי בהליכה וכאבי ראש קודקודים מידי פעם מייר מוח הראה מוקדים בחומר הלבן של המוח דו"צ שאינם ספציפים ייתכן על רקע של מחלת כלי דם קטנים מהי מחלת כלי דם קטנים ומהם הסימפטומים? אילו בדיקות צריך לבצע כידי לאמת מחלה זו ואילו בדיקות גם לרגלים שתמיד הם כבדות וחלשות? תודה גלי

שלום לך. ממליץ להפנות שאלה זו למומחה נוירולוג שזה תחום התמחותו ויוכל לענות לך באופן מפורט. לגבי כבדות ברגלים, ניתן לבצע דופלקס ורידי רגלים בשאלה של אי ספיקת ורידים כחלק מהבירור.

מנהל פורום ורידים וכלי דם