מחלה שלא אובחנה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

07/03/2010 | 17:12 | מאת: איתן בן יוסף

שלום, בתאריך 16.2.10 אושפז אבי ששמו אליהו בביח' תל השומר במחלקה פנימי ה' בגלל בצקות ברגליים והפרשות קשות מהרגליים. אבי אושפז למשך 14 ימים שבהם עשו לו את הבדיקות האפשריות ולא אובחן דבר,כל הבדיקות לא הראו דבר, לציין שאבי בן 83 . הבדיקות שנעשו: דופלר לרגליים, צילום מ.ר.אי, בדיקות לב (אקו) פעמיים, ידוע שיש לו פרפורים בפרוזדור הלב, אולם לא זו הסיבה, אבי רזה במשך השהייה בבית החולים כ-20 קילו, הכאבים עזים ולא מפסיקים, לציין שיש שיפור רב, הרגליים אומנם עם פצעים מוגלתיים אולם אין הפרשות, הטיפול כרגע הוא שטיפה של הרגליים וחבישה עם משחת סילברול, אולם אף רופא לא יכל להצביע על שורש הבעייה, ולציין שכ-17 רופאים ביקרו אצלו מבהלך האישפוז, אודה מאוד מאוד אם תוכלו לעזור לפתור את הבעייה, שכן הכאבים לא הפסיקו, והליכתו קשה,לציין שאבי שבעברו היה קצין משטרה, צלול ומבין הכל,אודה לכם

שלום לך. נשמע שלאביך ישנה בצקת קשה ברגליו עד כדי הופעת פצעים. עלולות להיות סיבות רבות לבצקת שהעקריות שבהן הן אי ספיקת לב, בצקת כללית כתוצאה מירידת חלבון בגוף ואי ספיקת ורידים. אין באפשרותי כמובן להגיע לאבחנה רק לפי הנתונים שמסרת כיון שצריך לבצע בדיקה פנים אל פנים.

מנהל פורום ורידים וכלי דם