כאב ברגל שמאל דחוף!!!

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

08/03/2010 | 00:57 | מאת: יניב

ד"ר שלום אני בן 23 בריא,בזמן האחרון בערך 3 חודשיים יש לי כאב ברגל שמאל, ממש מתחת לברך אני במשך היום בעבודה עומד בלי להזיז כול כך את הרגלים פשוט עומד והכאב בזמן האחרון ממש חזק זה קורה לי אחרי מספר שעות בעבודה האזור שמתחת לברך נהיה בצבע כחול ומצד ימין נהיה נפוח ממש כמו בועה זה קורה לי רק בעבודה ועובר לי בסופ"ש וביום ראשון שאני מתחיל בעבודה הכאב חוזר זה ממש כואב ואני לפעמים מרגיש שאני כבר לא יכול ללכת ואני רק בן 23 מה אני צריך לעשות זה ממש מדאיג אותי תודה

ממליץ שתעבור בדיקת דופלקס ורידי רגלים בשאלה של אי ספיקה או בעייה של חסימה בורידים. במידה ותקין, ממליץ על בדיקת אורטופד.

מנהל פורום ורידים וכלי דם