נפיחות בשוק השמאלית

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

10/03/2010 | 00:31 | מאת: מוניק

שלום רב, אשמח לעזרה בן 78, מטופל בכדורים נגד יל"ד, סכרת ואספירין. לפני שנתיים אירוע מוחי חולף ללא סימנים קליניים. סובל מכאבי ברכיים במאמץ. מאז שבועיים כאבים בשוק השמאלית שמתחזקים עם תנועת כף הרגל. נפיחות של 2 ס"מ בשוק ובכף הרגל. בצד הפנימי של אותה ירך ולאורכה דימום פנימי קל. כח גס ביישור הברך 5/5 , ירידה מינימלית בטווח הכיפוף עקב הנפיחות. בבדיקת דופלר הרופא שלל תופעה של קריש דם, לדבריו זהו דימום וורידי שיחלוף מאליו נתן תחבושת ושלח הביתה. אודה לך מאוד אם תוכלי לכוון להמשך בדיקות / טיפול שכדאי לעשות וממה כדאי להמנע. תודה <@

ממליץ שתעבור דופלקס ורידי רגלים לא רק בשאלה של פקקת אלה גם בשאלה של אי ספיקת ורידים. אם אכן קיימת בעיה זו תשוב אלי כי ניתן לטפל בה ביעילות

מנהל פורום ורידים וכלי דם