בצקות ברגליים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

10/03/2010 | 04:16 | מאת: ש

0506814494שלום יש לי בצקות בשני הרגליים שוק וקרסוליים(בת 35) כשהלכתי לרופא כלי דם הוא לא כל כך בדק אלא פטר זאת ברמיזה שעליי לרדת במשקל אכן בשנתיים האחרונות עליתי לדאבוני 15 ק"ג האם זאת הסיבה..... עליי לציין כי בעת הקימה בבוקר יש לי כאבים בכפות הרגליים שעם ההליכה נעלמים במשפחה יש הסטוריה של אי ספיקת לב ויש לי גם מעט ורידים האם אכן אין צורך בבדיקות אלא פשוט לרדת במשקל או במקביל יש לבצע אי אילו בדיקות .... תודה מראש

לבצקות עלולות להיות מספר סיבות שאחת החשובות שבהן היא אי ספיקת ורידים בה ניתן לטפל ביעילות. ממליץ על דופלקס ורידי רגלים. אם יש אכן אי ספיקה תודיעי לי. לגבי המשקל, פני לדיאטנית שתוכל לסייע לך בירידה במשקל.

מנהל פורום ורידים וכלי דם