כבדות ברגליים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

11/03/2010 | 10:46 | מאת: הדסה

יעצת לי לעשות דופלקס ורידים בשל כבדות ברגליים וחוסר יכולת ללכת בדקות הראשונות לאחר שכיבה וישיבה ממושכת. רופא המשפחה מסרב לתת לי הפניה היות והדופק ברגליים תקין ואין לי פצעים וכיבים .וטוען שאין לי גורמי סיכון. (חוץ מאב עם בעיות ורידים ). אני בריאה לחלוטין ובדיקות הדם תקינות בדיקה אורתופדית, נוירולוגית וראומטית תקינים. למי עלי לפנות? לרופא כלי דם צריך הפניה תודס!

תסבירי לרופא המשפחה שאינך מעוניינת בדופלר עורקי רגלים אלה רק בדופלקס ורידי רגלים. אם עדיין מסרב, פני למייל שלי ואסביר מה לעשות

11/03/2010 | 22:06 | מאת: הדסה

תודה על התגובה. ייתכן שמצאתי תשובה. ייתכן שהכאבים והכבדות ברגליים זו תופעת לואי לתרופה שאני לוקחת לסרטן שד (ארומזין) כך אמרה לי האונקולוגית שלי היום. במידה וזו לא ישתנה אפנה לבדיקת דופלקס ורידים תודה רבה

מנהל פורום ורידים וכלי דם