עפולה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

11/03/2010 | 12:29 | מאת: אורלי

שלום רב, דוד שלי בן 64 עבר תאונת אופנוע לפני כחצי שנה. נפגע בברך ברגל שמאלונותח. לפני כחודש נותח שוב וחיברו ליד שמאל שלא צינורית שבה הוא מקבל אנטיביוטיקה דרך הוריד בעקבות חיידק שיש לו בברך. את האנטיביוטיקה הוא מקבל 4 פעמים ביום. היום נודע לו שביד יש לו כריש דם והוא נלקח בבית ההבראה לבי"ח רמב"ם. מה הסיכונים שלו לסבול מסיבוכים והאם כריש דם זה יכול לפגוע בלב במוח או באזורים שונים בגוף שיכולים לסכן אותו. הדוד שלי מאד מיואש וחושש שהוא מסתבך ועומד למות כמו אריאל שרון. האם יש צדק לחששותיו?

כמובן שצריך לדעת את נרחבות הבעיה אבל לרוב אין לקריש תגובתי לצינורית ביד משמעות מסכנת חיים. לאריק שרון הייתה בעיה שונה לגמרי של דימום במוח בעקבות תרופה נוגדת קרישה ובעיה קיימת בכלי הדם במוח

מנהל פורום ורידים וכלי דם