ציסטה קרסול

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

11/03/2010 | 20:06 | מאת: טל

שלום קוראים לי טל אני בת 14 מתעמלת בנבחרת מכבי דןומתכוננת לאליפות ישראל שתתקיים ב 1 לאפריל עוד חודש וחצי אני מתעמלת קרקע ואקרובטיקה ולפני בערך שבוע התחילו לי כאבים בקרסול שמאל והוא התנפח הלכתי לבדיקה אצל אורטופד בשם אלישע פרויד והוא שלח אותי לבדיקת אולטרסאונד שם גילו ציסטה בקרסול חזרתי עם התוצאות לאורטופד ששלח אותי והוא ייעץ לי לשמור על הרגל ולשים קרסולית אבל אמר שפשר גם לנתח. מה לעשות? תוכל לומר לי מהו הניתוח הזה ? זמן החלמה? האםמ ציסטה יכולה לעבור לבד ? אשמח אם תוכל לעזור לי ולענות את שאלותי. תודה רבה. טל

שלום לך ציסטה באזורי מיפרק מראה פעמים רבות שקיים נזק למפרק. במידה והנזק ניתן לתיקון ניתוחי, שוקל האורטופד לנתח. ממליץ שתפני שאלה זו בפורום לרופא מומחה באורטופדיה בהצלחה

מנהל פורום ורידים וכלי דם