דופלר עורקים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

13/03/2010 | 13:58 | מאת: אריקה

שלום עברתי בדיקה דופלר עורקים ומצאו: בשתי הרגליים הודגמה הפרעה המודינמית קלה בעורקי שוק הבאה לידי ביטוי לאחר מבחן מאמץ. אינקס קרסול/זרוע במנוחה 0.93 ולאחר מנוחה 0.86 שאלתי עד כמה זה רציני והאם אני צריכה בדיקות נוספות. קיבלתי תרופא משפחה, קרטייה. אני קצת חוששת לקחת אותם. אני בת 70 סובלת מעקמת ואוסטופורוזיס. תודה על תשובתך

התוצאות מראות על הפרעה קלה באספקת הדם לרגלים שבשלב זה דורשת רק בדיקות מעקב חוזרות כדי לראות שאין החמרה. אין מניעה לנטילת אספירין בנוכחות עקמת ואוסטאופורוזיס

מנהל פורום ורידים וכלי דם