DVT ומחלת פרקים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

14/03/2010 | 16:28 | מאת: מיכל

היי הנני סובלת מדקלת מפרקים כרונית ובמהלך התקף מחלתי אובחנתי כסובלת מDVT וקיבלתי כדורים (קומדין) אני שותה כדורים באופן קבוע עבור המחלה של הפרקים וברצוני להתחיל גלולות נגד היריון האם ניתן לאחר שסבלתי מ-DVT???

מצב של DVT עלול להיות קשור לנטייה לקרישת יתר, כמו גם מחלות פרקים מסויימות. גם גלולות גורמות לעליה בסיכון לקרישת דם. לכן ממליץ שתעברי בדיקות דם מיוחדות לקרישיות יתר במסגרת מרפאה המטולוגית ותתייעצי עם הרופא הראומטולוג וההמטולוג לגבי נטילת הגלולות.

מנהל פורום ורידים וכלי דם