ניתוח דליות ברגלים באמצעות גלי רדיו

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

23/03/2010 | 21:54 | מאת: אילנה

שלום לפני כחודש וחצי עברתי ניתוח בשתי הרגלים באמצעות גלי רדיו. ברגל אחת יש היום פס חום רחב (במקום שהיה הוריד הבולט) כמה שטפי דם קטנים (מין עיגול סגול כזה). ברגל השניה יש עדיין כאבים בזמן ישיבה או עמידה ותחושת חוסר נוחות. כמו כן היא מכוסה צלקות קטנות ואדומות וגם שטפי דם. האם זה הגיוני שלאחר חודש וחצי עדיין אראה סימנים כאלה? ומה זה הפס החום? תודה רבה!

הסימנים ושינויי הצבע יכולים להראות עוד חודשים רבים לאחר הפעולה אם כי יש לצפות לשיפור הדרגתי מחודש לחודש

מנהל פורום ורידים וכלי דם