גלולות ונפיחות ברגליים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

25/03/2010 | 15:18 | מאת: דורית

שלום, ביתי החיילת החלה לקחת גלולות ושבועיים לאחר מכן, התנפחה רגל ימין למימדים מפחידים, שינתה תבע לאדום-כחול וכאבה מאד.לאחר מנוחה ואנטיביוטיקה זה חלף אך חזר מיד ברגל השניה, שוב חלף ושוב חזר לרגל הראשונה. נעשה בירור ראומטולוגי והבעיה לא שם.בזמן זה היא הפסיקה את הגלולות אך לאחרונה חזרה לקחת, הפעם במינון נמוך יותר. אבקש לדעת איזו בדיקה היא צריכה לבקש לעשות לקרישיות יתר ? תודה

ממליץ לבצע בדיקת דופלקס ורידי רגלים בשאלה של אי ספיקה ואפשרות לפקקת. במידה ויש בעיה, תודיעי לי

מנהל פורום ורידים וכלי דם