ורידים באשכים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

30/03/2010 | 03:09 | מאת: טל

בוקר טוב!! שלום אני בן 25 כבר מספר שנים אני חושש שיש לי את בעית הוריקוצלה באשך שמאל אך עדיין לא נבדקתי מתחושת פחד שבכלל מדובר בגידול... שאלתי היא אם איני מרגיש שום כאב עמום באשך שמאל בכל פעילות שהיא ספורטיבית , קיום יחסי מין או כל בעיה פיסית אחרת אלא רק צורנית - מראה האשך גדול יותר וכבד יותר במישוש אני אכן מרגיש ורידים מפותלים ואפילו אני יכול לראות אותם כשצבעם כחול האם בהעדר כאב יכול להיות שמדובר בגידול כנ"ל חי עם הבעיה הויזואלית כבר מספר שנים.. או רק בוריקוצלה שיכולה לפגוע בפוריות שלי אשמח אם תעזור לי בשאלה תודה מראש טל.

אין לי כמובן אפשרות לענות מה אופי הבעיה וממליץ שתעבור בדיקת אולטרהסאונד אשכים שתיתן את התשובה. רופא המשפחה יכול להפנותך

מנהל פורום ורידים וכלי דם