מה מותר ומה אסור לעשות לאחר איבחון של DVT

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

03/04/2010 | 09:42 | מאת: דני

דר' גלילי שלום. שבוע לאחר ניתוח ארטרוסקופיה בברך, אובחנתי בתחילת השבוע בדופלקס נמצא DVT בוריד פופליאטלי. התחלתי טיפול בזריקות קלקסן100 מ"ג פעמיים ביום וכדורי קומדין 7.5 מ"ג פעם ביום. שאלתי היא האם מותר לי ללכת, אילו מאמצים מותרים ואילו לא, ומתיי אוכל לחזור לעבודה?

נהוג לנוח שבועים עם רגל מוגבהת. בהמשך ניתן לחזור לפעילות. ממליץ להימנע מפעילות מאומצת 3 ח'. נהוג להמשיך בנוגדי קרישה -6 ח'. ממליץ לעבור גם בדיקה לקרישיות יתר=טרומבופיליה

מנהל פורום ורידים וכלי דם