צינתור ע"י לייזר

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

07/04/2010 | 19:07 | מאת: lea

ישנה נקודה ע"י הלב .שגורמת לפעימות לב מועצות. כל שלושה שבועות. אם שיחת רופא המנתח נאמר שייש להכנס דרך המפשעה בלייזר ולשרוף את הנקודה הגורמת לפעימות לב מועצות. אולי יואיל בטובך לתת לי הסבר על כך. כדי להרגע מין התופעה הזו. רצוני לדעת דעתך איך משתלבים בתופעה הזו. ואם בכלל אין ממה לחשוש.

אתה מתאר קרוב לודאי הפרעה בקצב הלב בגלל פגם בהולכה החשמלית בלב. על מנת לפתור את הבעיה ניתן לנסות באופן תרופתי או באמצעות הטיפול שהזכרת בו דרך צינתור מחדירים סיב מהמפשעה ללב דרך עורקים וצורבים את האזור הבעייתי. זהו טיפול ידוע ומקובל וממליץ להתייעץ עם רופא לב, קרדיולוג בקשר לפרטים נוספים.

מנהל פורום ורידים וכלי דם