כאב ברגל ימין בברך ובכף הרגל

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

08/04/2010 | 18:06 | מאת: אריאלה

אני בת 47 בעלת עודף משקל בחודש וחצי האחרונים יש לי כאב בברך ימין (בצד החיצוני) ומושך עד לכף הרגל כדקירות, יש לי קושי בכיםוף הרגל ובעליה במדרגות. אני נוטלת כדורים לעודף לחץ דם כולסטרול וסימבלטה (דיכאון וחרדה) העליה במשקל באה ביחס ישר עם נוגדי הדיכאון, מאחר ואבי נפטר ממחלת לב וסכרת (בדיקותי טפו טפו תקינות) האם יש קשר לכלי דם? תודה מראש

שלום . לפי תאורך נראה שמדובר בבעיה אורטופדית. ממליץ שתפני לבדיקת אורטופד

מנהל פורום ורידים וכלי דם