המטומה קשה בשק האשכים לאחר אנגיוגרפיה טיפולית

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

19/04/2010 | 22:05 | מאת: זאב

חג שמח ד"ר, אני מבקש סיוע בשאלה המטרידה אותי מאוד, לפני כיומיים עברתי אנגיוגרפיה טיפולית (עם בלון ותומכן לעורק הרגל),מס' שעות לאחר מכן הוברר כי התפתחה המטומה בשק האשכים, מידתו "מבהילה" וצבעו שחור/כחול, האם התופעה תעבור מאליה? תודה.

קרוב לודאי שנגרם קרע לכלי דם המוביל לשק האשכים. במידה ומחמיר יש לפנות לבדיקה במיון. במידה ולא מחמיר ניתן לשים תמיכה תחת שק האשכים בשכיבה וההמטומה צפויה להיספג במהלך השבועות הקרובים

מנהל פורום ורידים וכלי דם