נקודות אדומות ברגליים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

22/04/2010 | 00:45 | מאת: שרית

כבר לפניי כ- 5 שנים, שמתי לב שיש ברגליי נקודות אדומות שמפוזרות בכמה נקודות ברגליים.. הלכתי לרופא עור והוא לא ידע על מה מדובר ונתן משחה לא יעילה .. היום אני בת 17+ .. וזה עדיין ממשיך אני לא יודעת מה זה .. וקצת הזנחתי את הנושא .. רציתי לדעת אם יש לכם מושג מה זה יכל להיות ? תודה .

תופעה זו עלולה להיגרם מבעיה כגון דלקת בכלי דם דקים שנקראת וסקוליטיס או מסיבות נוספות כגון אי ספיקת ורידים וכדאי לעבור דופלקס ורידי רגלים בשאלה של אי ספיקה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם