יד קרה תוך כדי החלמה מכתף קפואה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

25/04/2010 | 21:49 | מאת: סיון

אני בשיפור משמעותי מכתף שמאל קפואה. אולם מזה כמה שבועות האמה כואבת והיד קרה. היא רגישה מאוד לקור. במקביל התחילו סימפטומים של כתף קפואה בכתף ימין. 1. האם יש קשר ביו "כתף קפואה" ליד קרה? 2. מה אפשר לעשות בכדי לעצור את המחלה בכתף ימין? 3. האם יש קשר לתופעה בין כתף קפואה לעבודה ממושכת במחשב? 4. מה הן הסיבות לכתף קפואה? 5. מה הן הסיבות ליד קרה? תודה רבה.

עבודה מול מחשב עלולה להיות בהחלט גורם ללחץ דלקתי על עצבים היוצאים מהצואר והכתף לכיוון הידיים וגורמים לתלונות שהזכרת. ממליץ לפנות לבדיקת אורטופד שייתמקד באזור הצואר והכתפיים.

מנהל פורום ורידים וכלי דם