וריד במפשעה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

26/04/2010 | 22:20 | מאת: דנה

לפני כשבוע וחצי הרגשתי משהו מתוח בירך הפנימית הימנית שלי. זה הרגיש כמו חוט מתוח. היום התחילו לי כאבים במפשעה, גם תוך כדי הליכה.גם הפעם הרגשתי משהו מתוח בירך הפנימית. יש לציין שאני בחורה צעירה, בת 27, אך סובלת מעודף משקל. בריאות תקינה. מה זה יכול להיות? יש סיבה לחשוש? למי פונים במקרה כזה? מה עושים? אשמח לתשובה כלשהי. תודה. דנה.

ייתכן ומדובר בדלקת בוריד וייתכן ומדובר בבעיה הקשורה לגידים או שרירים. ממליץ על דופלקס ורידי רגלים על מנת לגלות האם קיימת דלקת או אי ספיקה. במידה וכן, ניתן לטפל ביעילות, שובי אלי.

מנהל פורום ורידים וכלי דם