שטף דם

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

29/04/2010 | 16:53 | מאת: יואב

שלום, אני סטודנט בן 26 ידוע על המוגלובין B12 נמוך וכולסטרול מעט גבוה מלפני חצי שנה. מתאמן באופן קבוע בחדר כושר ושחיה. לפני כשבועיים במהלך משחק כדורסל חשתי פתאום בכאב עז באזור המפשעה בצד שמאל. הכאב חלף לאחר מנוחה ושוב התחזק לאחר כשבוע. לפני מס' ימים הבחנתי בכתם אדמדם נרחב באזור הירך הפנימית.יש לי תור למומחה רק בעוד זמן ארוך.האם יש מקום לדאגה?בימים האחרונים כבר לא כואב לי ואני מתפקד כרגיל.

ייתכן ומדובר בשתף דם או בדלקת עם פקקת בוריד שטחי. בכל מקרה לא נשמע שמדובר בבעיה מדאיגה ומשמעותית למעט אי הנוחות שנגרמה לך.

מנהל פורום ורידים וכלי דם