טיול לאחר DVT

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

02/05/2010 | 21:19 | מאת: דור

היי אני בן 22 ולפני 3 שנים נוצר לי DVT די רציני החל מהורידים באגן ועד לשוק. לא ברור לרופאים ממה בדיוק נוצר קריש הדם (אדיופטי) אך ברור כי גם מנוחה מרובה בזמן המקרה תרמה להיווצרותו. לפני כחודשיים סיימתי ליטול קומדין. בעוד כחודש אני טס לארה"ב ולמרכז אמריקה, האם מעבר לסיכון הידוע בזמן הטיסה עליי לנקוט בעוד אמצעי זהירות (כגון אי שהיה בגובה רב)?

אין קשר לשהיה בגובה רב אולם ממליץ שתתייעץ במרפאה המטולוגית לקרישה האם יש לך נטייה לקרישיות יתר=טרומבופיליה, כי אם כן, יש לשקול נטילת תרופות נוגדות קרישה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם