ליפדורטיקולריס

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

03/05/2010 | 15:57 | מאת: טל

היי אני בת 32 עם פסוריאזיס קשה רצו להתחיל טיפול ביומירה או אמברל אבל מזה חצי שנה יש לי רשת על כל הגוף כולו!! אבחנו ליפדו רטיקולריס וקבעו לי עוד בדיקות וביופסיות.. אומרים שזה אולי זהבת!!! או חלק מהפסוריאזיס... האם זה יעלם אי פעם???אז כולי פסוריאזיס בכל הגוף ורשת בכל הגוף אתה יכול לתאר לעצמך מה עובר עלי....האם זה מהפסוריאזיס יכול להיות??אני מיואשת

שלום לך. לפי תיאורך את סובלת כנראה מבעיה הקשורה למחלות ראומטולוגיות, לכן ממליץ לך לפנות לרופא ראומטולוג עם שאלה זו

מנהל פורום ורידים וכלי דם