קרישת דם בהירון

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

05/05/2010 | 14:11 | מאת: אנא

שלום אני בת 29 ואני בהריון בשבוע ה7 זהו הריון שני והודיעו לי שאני צריכה להתחיל בזריקות ובתרופות כי יש לי סכנה לקרישת דם לפי הבדיקות שנעשו אני לא מבינה בדיוק מהיכן יש לי את הבעיה הזו כיוון שאין לי רקע תורשתי ואני בריאה בדרך כלל אך אני כן מעשנת אם זה עוזר לתשובתך אשמח לקבל הסבר או הפניה כלשהי להסבר על קרישת הדם ואם יש סיבוכים כי הבהילו אותי ואני מאוד לחוצה כבר שבוע תודה נראש

ממליץ שתפני שאלה זו להמטולוג שעיסוקו קרישה או לגינקולוג. כמו כן כשאת מפנה את השאלה, תפרטי איזו בעיה בדיוק מצאו לך בנושא הקרישה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם