החלמה לאחר ניתוח מעקפים ברגל

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

08/05/2010 | 15:39 | מאת: מאיה

שלום ד"ר גלילי לבעלי יש מחלת אפלה מטופל על ידי קומדין מזה 5 שנים. לפני כשבועיים עקב חסימה בברך ברגל שמאל ולאחר צינתור, הוא עבר ניתוח מעקפים ברגל שלאחר 24 שעות התסבר שנסתם ולכן הוא עבר ניתוח נוסף שבו נוקה הוריד מעקף והוסיפו לו מעקף מעל המפשעה. הוא טופל גם בתרופה שמגדילה כלי דם קטנים, כרגע הוא בבית לפני הורדת התפרים, סובל מכאבי תופת נוראיים בכף הרגל ששם הייתה לו בעייה לפני הניתוח האצבעות היו סגולות כחולות. האם זה נורמלי עדיין הכאבים האלו, האצבעות ממש כואבות ושורפות. במיוחד אצבע אחת שבקצה שלה יש צסב סגול כמו שטף דם. אנא עזרתך...תודה וסליחה על האורך.

קרוב לודאי שעדיין יש סתימה של כלי דם המובילים דם כף הרגל ולבהונות. ממליץ שתיפנו למרפאת המחלקה בה עבר את הניתוח על מנת שייבדקו ויחליטו על המשך

מנהל פורום ורידים וכלי דם