רידים בזמן הריון

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

12/05/2010 | 19:28 | מאת: יעלי

מצטערת להטריד אתכם, פשוט זו שאלה שאין מצב שאני יכולה לשאול את הרופא שלי פנים מול פנים אני באמצע חודש שמיני. כל הורידים בחלק העליון של הגוף נראים לעין בצורה ברורה מאוד מאוד, ממש רישות של כל כלי הדם, דבר שמעולם לא היה לי. בכפות הידיים ועד כ-2/3 הדרך למרפק הורידים גם בולטים בצורה יוצאת דופן. ברגליים לא רואים כלום. אני מניחה שזה שטויות אבל בכל זאת אני מרגישה קצת מוזר עם התופעה. האם אתם יודעים למה זה קורה? תודה רבה!!!

שלום לך בזמן הריון ישנה הפרשה של הורמונים מהשליה הגורמים להרחבת כלי דם שמתבטאת במקרים מסויימים כפי שתיארת. המצב צפוי להשתפר לאחר הלידה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם