הפניה לד"ר גלילי בעיות וורידים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

13/05/2010 | 12:34 | מאת: astra

ד"ר שלום! לאחרונה יש לי כאבים חזקים המתחילום מהעכוז הימני ומושך כלפי מטה לכוון שוק הרגל , כאשר אני נוגעת באיזור הורידים של אותה רגל האזור חם היתכן שהכאבים המושכים כלפי מטה נובעים מבעיות הורידים? אשמח לקבל תגובתך להמשך הטיפול בורידים או כל טיפול אחר בהמלצתך.

שלום לך. כאבים כפי שאת מתארת עלולים לנבוע מבעיה של כאב קורן מעמוד שדרה תחתון או מבעיית ורידים. ממליץ שתפני לבדיקת אורטופד בשלב ראשון. אם שולל בעיה, תפני לבדיקת דופלקס ורידי רגלים בשאלה של אי ספיקה ואם יש בעיה תודיע לי

מנהל פורום ורידים וכלי דם