אי ידיעה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

14/05/2010 | 13:57 | מאת: יוסי

שלום,אני בן 20 ולפני שנה בערך עשיתי הרזיה קיצונית חמורה.ירדתי 15 קילו בחודש וחצי.לאחר חצי שנה עשיתי בדיקה שגרתית של לחץ דם כיוון שלא עשיתי הרבה זמן היה ממוצע 142/80. לאחר בירור ובדיקות של אנדוקרינולוג הסתבר שזה לא בעיה הורמונלית.כעת יש חשש שזה בעיה בכלי דם. יש לציין שהסימפטומים שלי הם פנים חמות במצב של התרגשות או סתם ככה,כשקר הידיים והרגליים שלי קרות בעוד שלאחרים הם חמות,הייתי אצל רופא עניים כיוון שאני רואה כוכבים בהירים זזים באור יום אך הרופא טען שהכל תקין,כשהפנים חמות זה מפריע לי לעניים ונוצרת תחושה של עייפות.יש לציין שאני מרגיש שהגוף שלי נמצא בתחושה מוזרה שבאמת משהו לא תקין. השאלה שלי היא האם אתה חושב שיש בעיה בכלי דם?האם יש צורך ללכת ולעשות בדיקות לגילוי זרימה לקויה או משהו אחר? תודה מראש.

ממליץ שתפנה לרופא המשפחה שלך עם התלונות והוא ישקול האם כדאי להפנות אותך שוב לאנדוקרינולוג. לא נשמע לי שמדובר על בעיית כלי דם

מנהל פורום ורידים וכלי דם