כאבים ברגליים לאחר תסחיף ריאתי

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

16/05/2010 | 09:17 | מאת: עדי

שלום, אני בת 32, אמא לשני ילדים, לפני כשנה היה לי תסחיף ריאתי דו צדדי ככל הנראה מגלולות. בבירור הקרישה התגלה כי יש מוטציה לפרוטרומבין והחלבונים C S יצאו נמוכים (נסדקו במהלך טיפול בקומודין). לפני כשבועיים המטולוג הפסיק לי את הטיפול בקומודין לכשלושה שבועות על מנת שאחזור על הבדיקה של החלבונים. בימים האחרונים יש לי כאבים בשני הרגליים

ממליץ שתעברי דופלקס ורידי רגלים בשאלה של פקקת ורידים בהווה או אי ספיקת ורידים כתוצאה מפקקת בעבר. פקקת ברגלים עלולה להיות מקור אפשרי לתסחיפים לריאה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם