בעיה של זרימת דם ברגליים?

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

16/05/2010 | 18:35 | מאת: מאיה

שלום ד"ר גלילי, אני בת 29. רציתי לדעת כיצד ואצל איזה רופא ניתן לבדוק אם יש בעיה בזרימת הדם ברגליים- כבר מספר שנים שאני סובלת מכאבי רגליים שפחתו עם הזמן (כנראה בעקבות נטילת גלולות למניעת הריון שלא התאימו לי בעבר) ובנוסף יש לי נימים ברגליים שהתחילו להיראות בשנתיים האחרונות יותר ויותר. בנוסף- כל מכה קטנה יוצרת סימנים כחולים (רק ברגליים ולא בשאר הגוף), במגע, אפילו לא חזק, ביריכיים, אני מרגישה כאב ורגישות, ומדי פעם מרגישה נימול בכף הרגל- בעיקר באצבעות אשמח לתשובתך וכן הייתי שמחה לדעת האם להתכווצות שריר בכף הרגל (לא בשינה) יש קשר לזרימת דם ברגליים תודה

שלום ממליץ שרופא המשפחה ישלח אותך לבדיקת דופלקס ורידי רגלים בשאלה של אי ספיקת ורידים ובמידה ויש בעיה תודיעי לי

מנהל פורום ורידים וכלי דם