העלמת נימים ברגליים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

17/05/2010 | 12:30 | מאת: אילנה

שלום רב. אני בת 29 ויש לי קצת מעל הברך בחלק האחורי של הרגל נימים כחולים כבר מספר שנים. אני מאוד רוצה להעלים אותם, הבנתי שיותר מתאימות לסוג נימים שלי הזרקות. האם זה נכון? האם החומר המוזרק יכול לגרום לאיזושהי תגובה אלרגית ואיך אפשר לבדוק אם אכן יש לי אולי אלרגיה לסוג החומר המוזרק. אני שואלת את זה כי יש לי אלרגיה לשוקולד, תות שדה תפוזים , לימון (אולי) ודברים מהסוג הזה.לתרופות ככל שידוע לי לא. האם זה יכול להוות בעיה וכיצד בודקים את זה . תודה

תגובה אלרגית אפשרית אך לא שכיחה. בטיפול הראשון בודקים את התגובה לטיפול עצמו כדי לדעת האם ישנה אלרגיה. הצלחת הטיפול בהזרקות בנימים תלויה במיומנות המטפל.

מנהל פורום ורידים וכלי דם