כאב מגב תחתון לרגל, ולמפסעה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

21/05/2010 | 20:29 | מאת: מירי

שלום רב דוקטור! מזה מספר ימים יש לי כאב מגב תחתון בחלקו הימני, שחודר לאגן ולמפסעה הימנית, הכאב מקרין גם לאורך כל הרגל. ויש לי רושם שהברך נפוחה. יש לי מעט חום עד 37.6 . לציין שלפני 3 שבועות סיימתי הקרנות, לחוליה D12 בשל גרורה שמשנית לסרטן השד. כמו כן הוחלף לי הטיפול התרופתי מארימידקס, לפמרה, והוסף לי טיפול לחיזוק העצם בשם בונפוס פעמיים ביום. לא חשתי בטוב מהבונפוס והיפסקתי אותם. הכאבים שתארתי הולכים ומחמירים, מה לדעתך עלי לעשות? אודה מאוד לתשובתך המקצועית. בברכה, מירי

שלום לך עליך לפנות בהקדם האפשרי לרופא המטפל בך ועוקב אחריך ולהתלונן על כך ויחד איתו תשקלו לפנות לרופא אורטופד כיון שמדובר בלחץ על עצב היוצא מחוט השדרה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם