שטפי דם ברגליים - נגרם ע"י נטילת ריטלין?

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

25/05/2010 | 10:29 | מאת: אלונה

ד"ר שלום, אני בת 29 , בריאה. נוטלת ריטלין לטיפול בהפרעות קשב. בתקופה האחרונה שמתי לב שבעת נטילה, לאחר מספר שעות מופיעים לי שטפי דם ברגליים. הם סגולים, על שתי הרגליים ובנוסף לאחרונה כל מכה קטנה ברגליים גורמת לסימנים כחולים או פציעות ביתר קלות. זה לא קורה בשאר חלקי הגוף. זה ממש מדאיג אותי. ממה זה יכול להיות? האם ריטלין גרם לחוסרים או פגיעה כלשהי בגוף וזו התוצאה? תודה מראש.

ריטלין עלול לגרום לתופעות לואי רבות אם כי לא מצאתי סימוכין לשתפי דם. אם את רואה קשר ברור להופעת שטף הדם, ממליץ שתתייעצי עם הרופא שהמליץ לך על התרופה בקשר להמשך או לשינויי מינון.

מנהל פורום ורידים וכלי דם