סימנים כחולים ברגליים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

25/05/2010 | 11:29 | מאת: שלי

היי, רציתי לדעת כיצד ניתן למנוע את הופעתם של סימנים כחולים ברגליים לאחר קבלת מכות לא משמעותיות בכלל. למשל, אם עברתי ליד שולחן וקיבלתי מכה מהפינה - מופיע לי סימן כחול כהה מאוד. הכלב קפץ עליי עם רגליו ושוב הופיעו הסימנים. ממה זה נובע? תזונה? מחסור במשהו? אודה על תשובתך. תודה.

יש אנשים עם נטייה לשתפי דם תת עוריים בעקבות חבלות קלות. לרוב אין לכך משמעות רפואית אך ממליץ שתצייני זאת לרופא המשפחה על מנת שישלח בדיקות דם מתאימות.

מנהל פורום ורידים וכלי דם