סימנים כחולים ברגליים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

26/05/2010 | 11:26 | מאת: בר

ד"ר שלום בת 17, בתקופה האחרונה אני שמה לב שמופיעים לי סימנים כחולים ברגליים ללא סיבה, בלי שזכור לי שקיבלתי מכה כלשהי, וזה מופיע בצורה של כמה מכות כחולות 3 סימנים קרובים אחד לשני ברגל בדקתי את תפקודי הקרישה ,כימיה וספירת דם והתוצאות תקינות קרישה: PT (Seconds) 10.1 I.N.R 1 PTT 25.5 מה עליי לעשות?ממה זה נובע? האם צריך לבדוק עוד משו? אודה לך אם תשיב לי במהירות תודה בר.

שלום לך. לרוב אין לכך משמעות רפואית אבל ממליץ גם לבצע דרך רופא המשפחה משטח דם.

26/05/2010 | 13:57 | מאת: בר

שבמשטח זה מה בודקים?

מנהל פורום ורידים וכלי דם