התפוצצות נימים?

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

28/05/2010 | 14:01 | מאת: מוריאל

שלום אני בת 17 וקצת ויש לי תופעה מוזרה, הופיעו לי לא מזמן כתמים בעור הרגליים קצת גדולים מלאים נקודות אדומות, זה לא גירד או כאב ועבר, כעבור זמן מה ראיתי שיש גם על הידיים וכן על השוקיים פה ושם. לא מרגישים גבשושיות על העור או משהו הוא חלק ונידמה שזה מתחת לעור, יתכן שזה נימים שהתפוצצו? אם כן זה מסוכן או בעייתי? אשמח לתשובה בתודה מוריאל

שלום לך. בשלב ראשון ממליץ שתפני לבדיקת רופא עור ואם הוא לא מוצא בעיה אז לרופא ראומטולוג בשאלה של ליבדו רטיקולריס שזו בעיה שדומה לתאורך

מנהל פורום ורידים וכלי דם