דופלר בעורקי גפיים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

06/06/2010 | 12:24 | מאת: איילת

בעלי עשה דופלר וקיבל תןצאות ראשוניות אם תוכל בבקשה לומר לי אם יש היצרות ואם הוא יצטרך פתיחת העורקים ואיך מבצעים את זה צינתור או ניתוח ממש רגל ימין res bra 174 ank 89 abi 0.51 imm bra 174 ank 54 abi 0.31 רגל שמאל res bra 174 ank 148 abii 0.85 imm 174 ank 159 abi 0.91 תודה רבה יום טוב

שלום לך מה שמכתיב צורך בפעולה התערבותית כולל צינתור או ניתוח מעקפים הוא חומרת התלונות של הפציינט , מחלות הרקע ומצב העורקים כפי שמודגם בבדיקות הדופלר והצינתור או CTA במידה ונעשה. את כל השיקולים האלה יש לשקול יחד עם המטופל כולל ציון אפשרות של תופעות לואי וסיבוכים ולהחליט. לכן, איני יכול רק לפי המספרים שהעברת להגיד האם ואיזה טיפול צריך בעלך

מנהל פורום ורידים וכלי דם