נימים מולדים חיצוניים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

16/06/2010 | 19:45 | מאת: שירן

שלום רב נולדתי עם נימים חיצוניים לכל אורך הרגל ולכל אורך השנים נשלחתי לאין ספור רופאים וניסיתי טיפולים אם זה משחות או לייזרים אך שום דבר לא עזר מהסיבה שאמרו שהם ממש עמוקים מהשורש...לפני חודש ילדתי לידה ראשונה והריון זה סבלתי מאוד מהרגל מכאבים עד כמעט שיתוק ואפילו נימים שהתייבשו ויצא מהם מוגלה, הדבר כואב מאוד ואני סובלת, לפני שאכנס להריון נוסף הייתי רוצה לדעת איך אני יכולה לטפל בזה, האם יש טיפולים מוקדמים והאם ישנם טיפולים חדשניים יותר שיוכלו לעזור לי מה שלא עזרו בילדותי, אשמח אם אוכל לפנות למומחה לכך. בברכה שירן

ממליץ שתעברי דופלקס ורידי רגלים בשאלה של אי ספיקת ורידים ותחזרי אלי עם התשובה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם