אי ספיקת ורידים חוזרת

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

24/06/2010 | 12:10 | מאת: ענת

שלום רב! בבדיקת דופלקס ורידי רגליים-אי ספיקה בספנה ארוכה בשתי הרגליים.אי ספיקה בספנה קצרה ברגל ימין בלבד. יש לציין שלפני 5 שנים עברתי הזרקות עם קצף בהנחיית U.S והבעייה נפתרה,כבר מטיפול הראשון היה שינוי עצום באיכות חיי. אשמח לדעת: 1.האם סדרה נוספת של טיפולים יכולה הפעם לפתור את הבעייה לצמיתות? 2.האם מצב זה נחשב למחלת כלי דם? 3.אני שוקלת לקחת תוסף מזון שיש איסור לאנשים עם CARDIOVASCULAR DISEASE לקחת.האם איסור זה תקף גם לגביי? תודה רבה

ייתכן שעדיין קיימת בעיה בוריד פנימי וכדאי לבדוק זאת . מחלת ורידים אינה נקראת מחלת כלי דם כמו מחלות עורקים או לב.

מנהל פורום ורידים וכלי דם