כלי דם קטנים ברגליים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

28/06/2010 | 09:22 | מאת: אורנה

בת 42 בריאה בד"כ.בתקופה האחרונה קיימת תופעה של שטפי דם שלאחריהם מופיעה פיצוץ נימי שנשאר ברגל הוא מופיע בכמה מקומות כף רגל, מאחרוני הברך, בירכיים. יש לציין שזה מדכא אותי מאוד, אני מרגישה מעין לחץ ברגליים וכאב דמוי מכה יבשה. לאן ניגשים, היכן מטפלים ובעיקר כיצד מעלימים את התופעה המכוערת הזו. אודה להתייחסותך הדחופה, זה מדכא אותי מאוד.

שלום לך ראשית ממליץ שתעברי דופלקס ורידי רגלים בשאלה של אי ספיקת ורידים. אם אכן יש, תודיע לי. אם לא, ישנם טיפולים בהזרקות או בלייזר שמבוצעים במקומות רבים בארץ ותוכלי לאתרם.

מנהל פורום ורידים וכלי דם